Gemak voor jou als klant

Aandacht voor jou als klant, daar draait het bij ons om

Al onze klanten zijn op zoek naar gemak en echte aandacht. Met ons enthousiaste team bieden wij dit gemak, want wij nemen al het werk uit handen van onze klanten.

Wij verzinnen, creëren en verpakken cadeaus en zorgen voor een geslaagde bezorging. De cadeaus die wij faciliteren zijn divers; groot, klein, als brievenbuspakket of als pakketpost, nagenoeg alles is mogelijk.

Jitske is oprichter en eigenaar van Pakketzenden.nl en werkt al ruim 25 jaar in de zakelijke dienstverlening. Zij is verantwoordelijk voor al het klantcontact en staat bekend om haar snelle communicatie, aandacht en gemak voor jou als klant én uitstekende service. Zij is creatief en bedenkt samen met jou als klant, welk  cadeau het gaat worden. Persoonlijk en klantgericht, dat zijn Jitske haar kernwaarden. 

Richard houdt zich bezig met het gehele operationele proces. Hij zorgt met zijn team voor het maken van de verpakkingen. Indien gewenst, worden de verpakkingen op maat geproduceerd.

Alle kaartjes komen door Richard zijn handen en hij zorgt ervoor dat jouw persoonlijke boodschap op de kaart komt.

De gehele verzending ligt bij Richard en zijn team van 30 mensen, in goede handen en hij zorgt met aandacht en gemak er uiteraard ook voor dat deze op tijd de deur uit gaat.

Svenja is onze vliegende keep en rechterhand van Richard.

Met ons hele team faciliteren wij al onze klanten en het hebben van aandacht voor jou als klant, daar draait het bij ons echt om. 

De cadeaus die wij versturen, gaan de deur uit, zoals we deze zelf ook zouden willen ontvangen.

Doordat wij alles in eigen huis doen, schakelen wij snel en gaan meteen aan de slag.

Voor de inkoop van onze producten, werken wij met vaste leveranciers, waardoor wij kwaliteitsproducten én scherpe tarieven hebben.

De verzendingen zijn een belangrijk onderdeel en wij hebben een vaste leverancier voor onze verzendingen naar het binnen- én buitenland. Wij werken volledig AVG-proof én weten snelle bezorgingen te realiseren.

Per dag versturen wij maximaal 1000 cadeaus naar individuele adressen, allen voorzien van een kaart met jouw persoonlijke tekst.

van idee tot concrete uitwerking over ons pakketzenden.nl

Van idee tot concrete uitvoering

Waar een ander  opkijkt om cadeaus ‘te moeten gaan regelen’, vinden wij het een waar feest om dit te organiseren.

Het verrassen van anderen, met ‘ op-maat’ samengestelde cadeaus vinden wij echt fantastisch.

Samen met jou als klant, komen wij altijd tot een leuk cadeau, wat past bij het budget dat jij voor ogen hebt en uiteraard ook bij de ontvanger in de smaak gaat vallen.

Alle cadeaus worden verpakt in een professionele verpakking en krijgen een kaart met een persoonlijke boodschap.

Vaak is de boodschap op de kaart hartverwarmend en zijn wij ontzettend blij, om dit cadeau van A tot Z te mogen regelen.

Met iedere klant hebben wij altijd persoonlijk contact. Wij willen goed weten wat de wensen zijn, om  hier  zo goed mogelijk op in te kunnen spelen.

Vele bedrijven hebben wij reeds mogen helpen en er zijn al duizenden mensen verrast met cadeaus die uit onze koker komen.

Sint Post Taarten per post Paastaartje Kerstborrel box M Tikkels voor echte bikkels Drop per post Brownies per post

Een glimlach bezorgen

Een glimlach bezorgen is waar het bij ons om draait.

Wij willen dat jij als klant een glimlach krijgt van onze samenwerking en wij willen dat jouw verrassingscadeau bij de ontvanger een grote glimlach gaat bezorgen.

Wil jij thuiswerkende collega’s verrassen met iets kleins? Dan zijn Kanjerkoeken per post of Tikkels voor echte bikkels of Drop per post echt heel leuk.

Tijd om de thuiskantoren van collega’s van extra zuurstof te voorzien? Dan is deze Plantenbox in houten kist een super cadeau. Je kunt een eigen tekst + logo laten ingraveren.

Waar wachten we nog op?

 

een glimlach bezorgen klant glimlach pakketzenden.nl over ons

Ontmoet Jitske Roos

Met iedere klant hebben wij persoonlijk contact en wij helpen jou ook graag.

Niets is te gek en bijna alles is te realiseren.

Wij staan klaar voor jouw vragen; direct contact en snelle opvolging.

Stuur een e-mail, WhatsApp of bel en wij gaan met ons team voor jou aan de slag. 

 

× Kom in contact