Thuiswerkende medewerkers verrassen? Wij helpen je.

Medewerkers verrassen?

Wil jij ook jullie thuiswerkende medewerkers verrassen met een cadeau dat ‘in tijden van corona’ thuis wordt bezorgd? Wij gaan graag aan de slag.

Verzinnen, creëren en verpakken van cadeaus, dit is ons dagelijkse werk. 

Alle cadeaus worden standaard voorzien van een kaart met jullie persoonlijke boodschap én in een kwalitatieve verpakking bezorgd op de huisadressen.

Wil je jullie zakenrelaties met een mooi cadeau verrassen? Ook dit nemen wij volledig uit handen. 

Onze drijfveren? Meedenken en met passende ideeën komen, die aansluitend bij het budget. Verrassend, creatief en cadeaus die zorgen voor een glimlach. 

Het is ook super leuk om online bijeenkomsten aan te kleden met een ‘offline verrassing. Dit wordt echt enorm gewaardeerd én heeft een groot verrassingseffect.

Voor veel bedrijven zijn wij de huisleverancier. Wij bieden gemak, staan bekend om ons persoonlijke contact en snelheid van leveren.  Wij nemen echt al het werk uit handen.

Aan de keuze van onze leveranciers besteden wij veel zorg, hierdoor leveren wij echte kwaliteitsproducten. Al onze klanten profiteren mee van de inkoopafspraken, die wij met onze leveranciers hebben.

De cadeaus versturen wij zoals wij ze zelf ook zouden willen ontvangen; zorg en aandacht voor de producten én de verpakking.

Onze klanten zijn MKB- tot de grote A-merk bedrijven, onderwijsinstituten, personeelsverenigingen, zorginstellingen en overheidsinstanties.

Vele inkopers, secretaresses, marketing-, communicatie- en hr-medewerkers helpen wij dagelijks.

Ook hebben wij een verjaardagsservice om jullie medewerkers op hun verjaardag te verrassen. Met een voorafgaand uitgekozen cadeau, uiteraard voorzien van een verjaardagskaart met de feestelijke verjaardagswensen.

Wacht niet langer en laat je verrassen.

koop een zakelijk cadeau uit Cadeaus via pakketzenden.nl

Ontmoet Jitske Roos

‘Ik ben Jitske Roos en werk al ruim 25 jaar in de zakelijke dienstverlening. Ben een netwerker en hou van het werken voor én met bedrijven. 

Gemak bieden aan bedrijven door het complete werk uit handen te nemen, hier draait het om. Verzinnen, creëren en verpakken van cadeaus én zorgen voor een geslaagde bezorging.

Meedenken, persoonlijk en klantgericht werken, dat zijn mijn kernwaarden.

In 2015 ben ik gestart met mijn eigen consultancy-bedrijf ActieResult, waar Pakkketzenden.nl als activiteit onder valt. 

https://magazine.travelpro.nl/48/jitske-roos-bouwt-platform-verder-uit/

× Kom in contact